پیتزا بیکن خانگی با پنبر کبابی
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، پیتزا بیکن خانگی که با پنیر کبابی درست شده باشد، یکی از طعم های پرهوادار برای تهیه پیتزا خانگی است. از مزیت های درست کردن پیتزا خانگی این که می توانید به مقدار دلخواهتان و در چند مدل طعم های مختلف پیتزا درست کنید. ضمن این که پیتزا خانگی همواره سالم تر و قابل اطمینان تر از فست فودهای رستورانی است. ناگفته نماند این روزها که فرصت و حوصله آشپزی به علت حجم زیاد کارهای خارج از منزل کمتر شده است، پیتزای منجمد آماده در یخچال سوپرمارکت ها حسابی هوادار پیدا نموده است.
پنیر کبابی به علت پروتئین بالایی که دارد، منبع مناسب دریافت پروتئین روزانه است. در ادامه، با طرز تهیه پیتزا بیکن خانگی با پنیر کبابی همراه ما باشید تا خودتان را یک شام آماده خوشمزه دعوت کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا بیکن خانگی با پنیر کبابی
- پنیر کبابی کاله (برش خورده) 450 گرم
- سس گوجه فرنگی کاله خرید آنلاین به میزان لازم
- خمیر پیتزای آماده یک بسته
- گوجه فرنگی مینیاتوری به تعداد لازم
- بیکن ایرلندی 90% سولیکو خرید آنلاین 10 تا 12 ورق
- برگ ریحان (خردشده) میزانی برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی رسیده (بدون پوست) سه عدد
- پیاز کوچک (ریز خردشده) یک عدد
- روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
- سیر (ریز خردشده) سه تا چهار حبه
- نمک به میزان لازم
- دانه های فلفل قرمز (پودرشده) به میزان لازم
- پودر اوریگانو یا آویشن یک قاشق چای خوری
- ریحان تازه چهار شاخه
طرز تهیه پیتزا بیکن خانگی
مرحله اول
قدم اول برای تهیه پیتزا بیکن خانگی آمده کردن فر است. برای این منظور، ابتدا فر را روشن و روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا فر داغ می گردد به سراغ مراحل آماده سازی بروید.
مرحله دوم
برای تهیه پیتزا بیکن خانگی، برای آغاز به سراغ تهیه سس گوجه فرنگی پیتزا بروید. برای این منظور، گوجه فرنگی ها را به صورت لایه های نازک تقسیم کنید. سپس، آن ها را در غذاساز ریخته و پوره کنید. مخلوط را در ظرفی بریزد و به کناری بگذارید تا زمانی که زمان استفاده برسد.
مرحله سوم
در ادامه تهیه پیتزا بیکن خانگی، در یک تابه میزانی روغن بریزد. بعد از آن که روغن خوب گرم شد، پیازهای خرد شده را اضافه کنید. تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند، به تفت دادن ادامه بدهید. هنگامی که پیازها نرم شدند، حبه های سیر خردشده را به تابه اضافه کنید. به تفت دادن ادامه بدهید تا سیرها هم خوب با پیازها مخلوط و نرم شوند.
مرحله چهارم
پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل قرمز و پودر اوریگانو یا آویشن مزه دار کنید و به تابه پیاز بیفزایید. انتهای شاخه های ریحان را با نخ به هم ببندید و داخل سس بگذارید. اجازه دهید سس به آرامی جوشیده و غلیظ گردد. در طی این مدت گاهی سس را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از پخت، دسته ریحان را از سس خارج کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله نوبت به آماده سازی پیتزا و مخلفاتش می رسد. ابتدا خمیر آماده پیتزا را در سینی فر قرار دهید. سپس، میزانی از سس گوجه فرنگی از قبل اماده شده را روی خمیر پیتزا بریزید و با ته قاشق یا با لیسک روی خمیر پخش کنید. سپس، پنیر کبابی، گوجه فرنگی و ورقه های بیکن را روی پیتزا بچینید. سینی را به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله پنجم
سینی را از فر خارج نموده و قبل از سرو، میزانی ریحان روی آن بپاشید تا عطر و طعم پیتزا بیشتر گردد. پیتزای خانگی شما آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله