طرز تهیه 5 مدل سوپ ماه رمضان مقوی، انرژی زا و خوشمزه

به گزارش وبلاگ آریابلاگ، سوپ یکی از کلاسیک ترین انواع پیش غذا ها در فرهنگ های مختلف است. قطعا تا کنون سوپ جو، سوپ مرغ و چیز هایی از این دست را امتحان کرده اید. در این مطلب سعی بر آن داشتیم تا طعم ها و مزه های جدید را به شما معرفی کنیم.

طرز تهیه 5 مدل سوپ ماه رمضان مقوی، انرژی زا و خوشمزه

انواع سوپ مناسب ماه رمضان

1. طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

مواد لازم
پیاز3 عدد درشت
نمک1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق سوپ خوری
نان تستبه میزان لازم
کره و روغنبه میزان لازم
پنیز پیتزابه میزان لازم

روش تهیه

شما یا عاشق سوپ پیاز هستید یا اصلا از آن خوشتان نمی آید! حد وسط وجود ندارد! سوپ پیاز فرانسوی یک پیش غذای ساده و کلاسیک است.

  • کار را با خرد کردن 3 پیاز درشت شروع کنید. به نظر زیاد می آید؟ به من اطمینان کنید!
  • پیاز های خرد شده را با دو قاشق کره و یک قاشق روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • زمانی که پیاز ها کمی سبک شدند، یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. همچنان حرارت را پایین نگه دارید تا فرایند کاراملایز شدن پیاز به همراه شکر و نمک به آرامی صورت گیرد.
  • زمانی که پیاز ها طلایی شد، یک قاشق غذاخوری آرد برای به غلظت رساندن سوپ اضافه کنید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و در نهایت استاک گوشت را به سوپ اضافه کنید.
  • در فاصله ای که سوپ در حال جا افتادن است، چند برش نان تست یا روگن را در تابه ای دیگر به مدت تقریبی 5 دقیقه تست کنید.
  • در نهایت سوپ را به ظرف مورد نظر منتقل کرده، نان تست را روی آن قرار دهید و سطح کاسه را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  • سوپ را چند دقیقه در فر گرم قرار دهید تا پنیر ها آب شده، طلایی و آماده سرو شوند. در صورت تمایل می توانید پنیر را حذف کرده و خامه را برای ایجاد حالت کرمی به سوپ جایگزین آن کنید.

2. طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

مواد لازم
تره فرنگی1 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
هویج1 عدد
کره و روغن زیتونبه میزان لازم
سینه مرغ1 عدد
سیر1-2 حبه (یا پودر سیر)
نمک، فلفل، زردچوبه آویشنبه میزان لازم

روش پخت

  • برای درست کردن سوپ تره فرنگی کرمی، شما به یک ساقه کامل تره فرنگی خرد شده که چندین بار ضدعفونی شده (چون از آن دسته سبزیجاتی است که گل و خاک در تمام لایه های آن نفوذ می کند)، دو عدد سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و یک هویج بزرگ نیاز دارید که باید با کره و یک قاشق روغن مایع یا زیتون تفت دهید تا کمی سبک شوند.
  • کار را با تفت دادن دو قاشق غذاخوری آرد ادامه دهید.
  • زمان آن رسیده است تا ادویه ها را به سوپ اضافه کنید. بنابراین، نمک، فلفل و کمی آویشن بسته به ذائقه، به قابلمه اضافه کنید و در نهایت کار را با استاک مرغ به خاتمه برسانید.
  • برای درست کردن استاک مرغ، سینه مرغ را با سیر، پیار، نمک، فلفل و زردچوبه مزه داره کنید و استاک را از صافی عبور دهید. در صورت تمایل می توانید یک تکه از سینه مرغ را رنده کنید و به سوپ تره فرنگی اضافه کنید.
  • پس از اینکه سبزیجات به اندازه کامل پخته و نرم شد، با میکسر یا گوشت کوب برقی سوپ را به طور کامل پوره کنید و در نهایت پس از اندازه کردن نمک و فلفل، مخلوط شیر وخامه (روی هم یک لیوان) را به سوپ تره فرنگی اضافه کنید.
  • برای اینکه اطمینان حاصل کنید با اضافه کردن خامه به سوپ، خامه نمی برد، در یک کاسه خامه و مقداری از سوپ را با هم مخلوط کنید تا خامه با سوپ هم دما شود. سپس، می توانید با خیال راحت خامه را به سوپ اضافه کنید.
  • برای سرو و تزیین سوپ تره فرنگی، نان تست، روگن یا چیاباتا را برش دهید. کره مال کنید و در تابه برشته کنید و در کنار سوپ و یا داخل کاسه سوپ سرو کنید.

3. طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی برای ماه رمضان

مواد لازم
گوجه فرنگی1 یک کیلو
پیاز1 عدد
سیر تازه 1 حبه
فلفل کاپ (یا دلمه ای)1 عدد
سیب زمینی1 عدد
آب مرغ به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، مریم گلیبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم

مراحل تهیه

طرفداران سوپ گوجه فرنگی هم مانند سوپ پیاز حد تعادل ندارند!

  • برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی ابتدا یک کیلو گوجه فرنگی (چه بهتر که گوجه گیلاسی استفاده کنید، چون ترش تر و مزه دارتر هستند)، یک عدد پیاز، یک حبه سیر تازه و یک عدد فلفل کاپ (نوعی فلفل درشت و کشیده) یا فلفل دلمه ای را درون سینی بچینید و با نمک، فلفل سیاه آسیاب شده و کمی روغن زیتون اجازه دهید گریل شوند.
  • در ادامه سبزیجات گریل شده را با یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده، آب مرغ صاف شده و کمی مریم گلی (sage) به طور کامل بپزید.
  • در نهایت سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کنید تا سوپ صاف و یکدستی حاصل شود و با خامه سرو و نوش جان کنید.

    برای تهیه این سوپ می توانید از گوجه طبیعی و یا کنسروی استفاده کنید.

4. طرز تهیه سوپ اسفناج مقوی برای افطاری

مواد لازم
پیاز1 عدد
استاک یا آب مرغ2 پیمانه
جو پرک1 پیمانه
اسفناج200 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
شیر یا خامهبه میزان لازم

روش تهیه

سوپ اسفناج یک سوپ ساده و پر ویتامین است که می توانید گزینه مناسبی برای ایام روزه داری در ماه رمضان باشد.

  • کار را با تفت دادن یک پیاز متوسط شروع کنید.
  • نصف پیمانه جو پرک را با دو پیمانه استاک مرغ یا گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم لعاب بیندازد.
  • در ادامه 200 گرم اسفناج ساطوری شده را به سوپ اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را اندازه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیافتد.
  • در نهایت با گوشت کوب پوره کنید و در صورت تمایل با شیر یا خامه سرو کنید.

همچنین شما می توانید، سوپ اسفناج را با ورژن روستایی و سنتی نیز تهیه کنید.

  • برای این منظور، پس از تفت دادن یک پیاز متوسط و یک حبه سیر، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
  • در ادامه یک هویج بزرگ خرد شده، یک سوم پیمانه عدس و دو عدد سیب زمینی خرد شده را به همراه آب یا استاک مرغ یا گوشت به همراه سبزیجات دیگر بپزید.
  • برای تزیین از گشنیز و جعفری ساطوری شده در هنگام سرو استفاده کنید.

5. طرز تهیه سوپ هویج برای ماه رمضان

مواد لازم
هویج450 گرم
پیاز 1 عدد درشت
سیر1 حبه
جو پرکنصف پیمانه
آب یا استاک مرغبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
خامه و تخمه کدو حلواییبه دلخواه، برای تزیین

مراحل پخت

  • برای تهیه سوپ هویج، ابتدا 450 گرم هویج و یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شوند.
  • در این مرحله یک حبه سیر له شده و زنجبیل تازه را اضافه کنید.
  • سبزیجات را با نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و کمی زردچوبه مزه دار کنید و در صورت تمایل نصف پیمانه جو دوسر پرک شده اضافه کنید.
  • در نهایت با استاک مرغ یا گوشت به مدت 30 دقیقه سبزیجات را به طور کامل بپزید تا نرم شوند.
  • سوپ را میکس کنید و با خامه و تخمه کدو حلوایی تزیین و سرو کنید.

حرف آخر

باز کردن روزه با غذا های سنگین و حجیم معمولا توصیه نمی شود. بنابراین، سوپ می تواند یکی از گزینه های مناسب برای شروع باشد. به همین دلیل، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آش میوه که سرشار از ویتامین بوده و همچنین طرز تهیه آش رشته را نیز در انگیزه آموزش ببینید و به سفره های افطار خود بیافزایید.

آیا تا کنون سوپ های ارائه شده در این لیست را امتحان کرده اید؟ لطفا تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه 5 مدل سوپ ماه رمضان مقوی، انرژی زا و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 مدل سوپ ماه رمضان مقوی، انرژی زا و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید