نیمروی اسفناج و قارچ
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش طعم است. هردو آنها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی شروع کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب نموده ایم.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز کوچک
- 225 گرم قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- 6 پیمانه برگ های تازه اسفناج
- 6 ورق نان سیب زمینی (یا تست معمولی)
- 6 عدد تخم مرغ درشت
- نصف پیمانه شیر کامل
- ¾ پیمانه پنیر سفید رنده شده
طرز تهیه
1- روغن زیتون را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا برشته و آب آن کشیده گردد. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه دار شوند. همه مواد را 4 دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس، اسفناج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.
2- کف ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید. یک لایه نان تست کف ظرف بچینید . از مخلوط اسفناج روی آنها بریزید و اگر فرصت دارید، یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.
3- سپس، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. برای هر لایه نان، یک عدد تخم مرغ بشکنید، نمک و فلفل بزنید. شیر روی آنها بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید. مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com