معرفی کلم بروکلی و خواص درمانی آن
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، پیشگیری کننده از انواع سرطان ها (پروستات، سینه، تخمدان و لوزالمعده)، از بین برنده باکتری های معده، کنترل کننده فشار خون و تقویت کننده استخوان ها می باشد. ضمناً برای سرماخوردگی، بیماری های معده و روده، آلزایمر،

نویسنده: صمصام صانعی
نام علمی:
Brassica olerace var italica. و نام انگلیسی آن broccoli می باشد. قسمت خوراکی کلم بروکلی سرکلم می باشد که در مرکز و بالای گیاه قرار گرفته است. وقتی سر اصلی برداشته و قطع گردد سرهای جانبی آغاز به رشد می نمایند. ساقه بروکلی باید سفت بوده و سر آن بنفش یا سبز تیره باشد. غنچه های آن هم باید به صورت بسته و گل های آن زرد نشده باشند.ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در کلم بروکلی:
ماده سلفورافان، ایندول، گلوکز زینولات، بتاکاروتن، فیبر، مواد معدنی و ویتامین های E, D, C, A در آن تشخیص داده شده است.بیشتر بخوانید: فوائد کلم بروکلی در سلامت
بخش مورد استفاده:
سرکلمنحوه مصرف کلم بروکلی:
معمولاً به صورت خام یا پخته مصرف خوراکی دارد.خواص درمانی:
پیشگیری نماینده از انواع سرطان ها (پروستات، سینه، تخمدان و لوزالمعده)، از بین برنده باکتری های معده، کنترل نماینده فشار خون و تقویت نماینده استخوان ها می باشد. ضمناً برای سرماخوردگی، بیماری های معده و روده، آلزایمر، بیماری های قلبی، آرتریت، دیابت، و بیماری های پوستی هم مفید است.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
تاریخ انتشار: 5 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 5 آبان 1400
گردآورنده: blog.ariyablog.ir
شناسه مطلب: 8277
به "معرفی کلم بروکلی و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی کلم بروکلی و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید