طرز تهیه نان شیرمال؛ عاشق طعم و عطرش میشوید

به گزارش وبلاگ آریابلاگ، نان شیرمال در همه جهان هواداران خاص خود را دارد. نان های پفی طلایی پشت ویترین نان فروشی ها، دل هر کسی را آب می نماید. بسیاری از مردم در سراسر جهان از نان شیرمال در وعده صبحانه همراه با پنیر، کره، عسل یا مربا استفاده می نمایند.

طرز تهیه نان شیرمال؛ عاشق طعم و عطرش میشوید

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال:

  • آرد گندم: سه لیوان
  • شیر: یک لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
  • کره: 100 گرم
  • نمک: کمی

طرز تهیه و دستور پخت نان شیرمال:

1. ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. پودر خمیر مایه را درون 2 قاشق آب ولرم بریزید و نصف قاشق شکر به آن اضافه کنید و 5 دقیقه به آن موقع دهید.

2. تخم مرغ، کره آب شده، شیر، شکر، خمیر مایه آماده شده و کمی نمک را با هم مخلوط کنید سپس آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید و آن را به مقدار ای ورز دهید تا یک خمیر لطیف به دست آید. این خمیر به علت لطافتی که دارد ممکن است کمی چسبندگی داشته باشد اما نیازی نیست به آن آرد اضافه کنید.

3. خمیر را سه ساعت داخل ظرفی در بسته قرار دهید و اجازه دهید استراحت کند. پس از این مدت زمان، آن را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه را به صورت نوار بلند در آورید و به شکل های مختلف مدل بدهید. می توانید به شکل یک مار در هم تنیده یا موهای بافته شده در بیاورید.

4. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم گردد. در همین حین، داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرهای شکل داده شده را داخل سینی بچینید.

5. زرده تخم مرغ و کمی از کره آب شده را مخلوط کنید و با قلمو یا پنبه روی خمیرها بمالید، در صورت تمایل می توانید از کنجد یا دانه خرفه برای تزئین آن بهره ببرید. دوباره حدود 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید. حالا سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها پخته شوند. در نهایت گریل بالای فر را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه نان شیرمال؛ عاشق طعم و عطرش میشوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان شیرمال؛ عاشق طعم و عطرش میشوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید