طرز تهیه ماهی دو پیازه هندی
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، غذاهای هندی آنقدر معروفند که خیلی ها هند را بعد از تاج محل به غذاهای تند و پر ادویه اش می شناسند. استفاده از ادویه در خوراک کشورهای جنوب شرقی آسیا و همین طور جنوب کشور خودمان بسیار رایج و با ذائقه ساکنین این منطقه ها بسیار سازگار است. اما در این مطلب می خواهیم به نقل از سرآشپز هندی، دنیا که سال هاست در ایران زندگی می نماید و به خوبی با ذائقه ایرانی آشنایی دارد، طرز تهیه ماهی دو پیازه را آموزش دهیم. خوردن ماهی دو پیازه سرآشپز دنیا همان لذت غذاهای هندی را دارد و استفاده از فلفل و ادویه جات کم تر در این غذا آن را با طبع ایرانی سازگار می نماید.
مواد لازم (برای دو نفر) جهت تهیه ماهی دو پیازه هندی
- برنج 300 گرم
- فیله ماهی (شیر، شوریده، سالمون و …) 500 گرم
- پیاز سرخ شده 200 گرم
- گوجه فرنگی دو عدد
- رب گوجه فرنگی 50 گرم
- پنیر ماسکارپونه خرید آنلاین 100 گرم
- پنیر خامه ای ویلی خرید آنلاین 100 گرم
- گشنیز (خرد شده) 50 گرم
- آبلیموی تازه به میزان لازم
- ادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجفیل، زردچوبه، فلفل قرمز، نمک) به میزان لازم
طرز تهیه سس مخصوص
مرحله اول
پیاز خرد شده را سرخ می کنیم، ترکیب ادویه ها را به آن اضافه نموده و 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به همراه رب به ماهیتابه اضافه نموده و هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا ترکیب خوش رنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجه فرنگی مان را می چشیم و بعد از اطمینان از مزه دار شدن آن برای هر نفر 50 گرم پنیر ماسکارپونه و 50 گرم پنیر خامه ای ویلی اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبلیموی تازه (به ازای هر نفر یک قاشق) اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سس مخصوص ماهی ما آماده گردد.
طرز تهیه ماهی دو پیازه
مرحله اول
به مدت هفت ساعت فیله های ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل می خوابانیم، سپس آن را سرخ می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز گردد. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، میزان کمی از سسی که درست نموده ایم را روی ماهی می ریزیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
مرحله دوم
برنج را به شیوه دلخواه دم می کنیم و وقتی آماده شد داخل بشقاب می کشیم، کنار آن دو برش لیمو ترش می گذاریم و روی آن گشنیز خرد شده و پیاز سرخ شده می ریزیم.
مرحله سوم
در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده می گذاریم و روی آن 50 گرم از سس مخصوص می ریزیم و روی آن میزانی پیاز سرخ شده می پاشیم.
مرحله چهارم
ماهی دو پیازه به روش سرآشپز هندی آماده است.
مرحله پنجم
اگر به خوردن ادویه جات علاقه مند باشید مطمئنیم مثل ما عاشق این ماهی می شوید.
منبع: کتاب کاله