طرز تهیه میگو پلو بوشهری اصیل و خوشمزه
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، میگو منبع پروتئین است و ماده غذایی بسیار مقوی محسوب می شود، امگا 3 در میگو به اندازه زیادی یافت می شود که در سلامت ما نقش مهمی دارد. میگو پلو بوشهری یک غذای لذیذ جنوبی است که می توانید این غذا را با ماهی هم درست کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه میگو پلو را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو بوشهری
- میگو پاک شده 500 گرم
- مخلوط سبزی های گشنیز و شنبلیبه خرد شده (حدود 100 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله)
- پیاز بزرگ یک عدد پیاز بزرگ
- سیر دو حبه
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- ادویه کاری و تخم گشنیز به مقدار لازم
- زعفران آسیاب شده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زنجبیل به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پلو بوشهری
مرحله اول
پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید. سبزی های خرد شده و میگو هایی که خوب شسته اید را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
مرحله دوم
ادویه ها را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (حدودا 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگو زیر گاز را خاموش کنید. چون زیاد پختن میگو باعث سفت شدن گوشت آن می شود.)
مرحله سوم
برنج آبکش را آماده کنید. قبل از افزودن برنج، قابلمه را کمی چرب کنید و ته دیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. به ترتیب از مخلوط میگو و برنج داخل قابلمه بریزید به طوریکه مواد کاملا لا به لای برنج قرار گیرند و لایه آخر برنج باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه تمام مواد را در قابلمه ریختید درِ آ ن را ببندید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید وقتی بخار برنج بلند شد، کمی کره آب شده یا روغن روی آن بریزید.
میگو پلو شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله