خورش داوود پاشا را به 2 روش رستوران های ترکیه درست کنید
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، اگر به غذاهایی با طعم ملس علاقه دارید، می توانید خورش داوود پاشا را امتحان کنید و از آن در مهمانی های خاص خود بهره ببرید.
برخی از غذاها در خارج از کشور طبخ می شوند که با ذائقه ما ایرانی ها خیلی هماهنگی دارد و به راحتی می توانید آن را با چند قلم مواد در خانه درست کنید؛ خورش داوود پاشا، جزو یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در کشور ترکیه طبخ می گردد و بسیار به خورش فسنجان ما شباهت دارد؛ طرز تهیه خورش داوود پاشا مجلسی بسیار متنوع است و شما می توانید آن را با مرغ با گوشت چرخ نموده درست کنید؛ اما ما امروز در این مطلب از وبلاگ آریابلاگمگ قصد داریم نحوه طبخ خورش داوود پاشا با گوشت قلقلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای خورش داوود پاشا
- گوشت چرخ نموده 400 گرم
- گردو چرخ شده: 300 گرم
- پیاز 2 عدد میانه
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- نعناع تازه یا خشک 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش 2 لیوان
- نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
- زردچوبه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه خورش داوود پاشا مجلسی
اگر در پی غذایی خاص هستید که برای مهمان های خاص خود درست کنید؛ پیشنهاد می کنیم این خورش را حتما امتحان کنید؛
مرحله اول
برای تهیه خورش داوود پاشا با گردو، ابتدا باید گوشت قلقلی ها را آماده کنید؛ برای اینکار ضروری است یکی از پیازها را رنده نموده و با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید؛ سپس در یک ظرف مناسب گوشت چرخ نموده و پیاز به خوبی ترکیب کنید و در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت بزنید تا به خوبی رنگ بگیرد و بوی زهم آن از بین برود.
مرحله دوم
مواد گوشت را به خوبی ورز داده تا حالت چسبنده بگیرد؛ سپس به میزان یک گرده از مواد را برداشته و شکل دهید؛ وقتی که همه گوشت ها را شکل دادید، آن ها را در ظرفی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛ سپس در این فاصله به سراغ آماده کردن خورش بروید.
مرحله سوم
در یک تابه ترجیحان تفلون، اندازهی روغن ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا گرم گردد، سپس گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و تمام قسمت های آن را در تابه سرخ کنید.
مرحله چهارم
بعد از سرخ شدن گوشت ها، در این مرحله ضروری است که گردو نعنا را اضافه کنید و هم بزنید تا نسوزد؛ سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل نموده و به مواد داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به جوش آید؛ بعد از جوش آمد مواد، گوشت ها را به آن اضافه کنید و با شعله ملایم گاز اجازه دهید تا خورش به مدت 45 دقیقه بپزد و روغن بیندازد؛ در نهایت خورش شما آماده است و می توانید آن را در کنار پلو نوش جان کنید.
طرز تهیه خورش داوود پاشا مجلسی با مرغ
مواد لازم برای طرز تهیه این مدل خورش نیز مانند مرحله بالا است با این تفاوت که به جای استفاده از گوشت چرخ نموده، از گوشت مرغ استفاده می گردد؛ روش پخت آن نیز به صورت زیر است:
در ابتدا برای از بین بردن بوی زهم مرغ، بهتر است آن را به همراه پیاز و فلفل سیاه در ظرف بجوشانید و آب آن را دور بریزید؛ سپس در یک قابلمه دیگر یک پیاز خرد شده را به همراه روغن تفت دهید تا سرخ گردد؛ سپس ادویه ها را به همراه گردو اضافه کنید تا کمی سرخ گردد و روغن بیندازد؛ در نهایت رب انار را با آب مخلوط نموده و به مواد اضافه کنید؛ وقتی به جوش آمد مرغ ها را مواد اضافه کره و نیم ساعت زمان دهید تا بپزد سپس نوش جان کنید.
منبع: پیام دلتا