با این غذا ها حسابی باهوش شوید
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، مصرف مدوام و دراز مدت کافئین اثر معکوسی دارد، یعنی بعد از مدتی نه تنها از اضطراب و استرس فرد کم نمی کند که باعث افزایش تحریک پذیری می شود و به مرور از میزان تمرکز فرد می کاهد.
کارشناس تغذیه و مدیردانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به زمان امتحانات، عملکرد سیستم مغزی و تقویت حافظه از یک سو و کاهش اضطراب از سوی دیگر گفت: تقسیم وعده های غذایی به سه وعده اصلی و دو یا سه میان وعده است تا بدن فرد به صورت تدریجی مواد غذایی مورد نیاز خود را دریافت کند.
رضا سهرابی توجه به وعده صبحانه را بسیار مهم دانست و اضافه نمود: صبحانه خوردن، همانند تمام روز های سال، اثر قابل ملاحظه ای بر روی حافظه و فراگیری دارد. گنجاندن کربوهیدارت های پیچیده نظیر نان و غلات به ویژه انواع سبوس دار آن ها در وعده صبحانه موجب آزادسازی تدریجی قند خون و ثبات نسبی آن در طول روز می شود و کارایی سامانه حافظه ای را ارتقاء می دهد.
سهرابی ادامه داد: میوه جات و سبزیجات به لحاظ دارا بودن درشت مغذی ها و ریز مغذی های ضروری برای عملکرد مغزی، بسیار مفید هستند.
وی با اشاره به مصرف قهوه و نسکافه در دوران امتحان ها توصیه کرد: یکی از روش هایی که بیشتر افراد در ایام امتحان ها برای افزایش سطح هوشیاری به آن روی می آورند مصرف قهوه و مواد حاوی کافیین است. این افراد باید توجه داشته باشند که گرچه مصرف این مواد در کوتاه مدت سطح هوشیاری را بیشتر و خواب آلودگی را کم تر می کند. اما مصرف مدوام و دراز مدت کافئین اثر معکوسی دارد، یعنی بعد از مدتی نه تنها از اضطراب و استرس فرد کم نمی کند که باعث افزایش تحریک پذیری می شود و به مرور از اندازه تمرکز فرد می کاهد.
وی تاکیدکرد: تغذیه متعادل و متنوع شامل همه گروه ها شامل غلات، انواع سبزی، لبنیات، گوشت و میوه هاست که سبب کاهش استرس در دوران امتحان ها می شود.
منبع: صد آنلاین
منبع: فرادید