طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، زندگی امروز / چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی، چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه
ماست یونانی: یک پیمانه
آب: 4 پیمانه
نمک: یک قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق سوپ خوری + اندازهی برای سرو
چوب دارچین: یک عدد
جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
اسانس وانیل: 2 قاشق چای خوری
آرد: سه و یک دوم پیمانه
رنگ خوراکی سبز: به اندازه لازم
رنگ خوراکی قرمز: به اندازه لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
2. برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
4. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.
5. نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.
6. پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد نموده و آرد را اضافه کنید.
7. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک گردد.
8. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید.
9. هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
10. سینی را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند.
11. سپس روی آنها شکر بپاشید.
12. داخل چوروها را خالی نموده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید.
13. سپس سرو کنید.
منبع: زندگی روز