طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی
به گزارش وبلاگ آریابلاگ، کیک شکلاتی آلبالویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی با ما همراه باشید.
به گزارش وبلاگ آریابلاگ ، کیک شکلاتی آلبالویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی آلبالویی
تخم مرغ: 5 عدد
نمک: 1 پنس
شکر: 150 گرم
آرد: 80 گرم
پودر کاکائو: 45 گرم
نشاسته ذرت: 30 گرم
مواد لازم فیلینگ
شکلات دارک: 120 گرم
کره: 70 گرم
شیر عسلی: 120 گرم
آلبالو: 200 گرم
مواد لازم گلیز
شکلات دارک: 130 گرم
روغن هسته انگور: 30 میلی گرم
بادام رست شده : 50 گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم گردد. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت7 تا 10 دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کاملا روشن و حجیم گردد. در ادامه آرد را به همراه، نشاسته ذرت و پودر کاکائو درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک را طی 3 مرحله به کاسه اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست گردد. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 30 تا 35 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته گردد. در این فاصله شکلات دارک را به همراه کره درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه شیر عسلی را به کاسه اضافه نموده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا مواد کاملا ذوب و یکدست شوند. پس از گذشت 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک گردد، سپس کیک را از قالب جدا نموده و روی توری می گذاریم.
مرحله هفتم
در ادامه گنبد کیک را به صورت ورقه ای برش زده و درون کیک را با قاشق خالی می کنیم، سپس خرده های کیک را به کاسه حاوی مخلوط شکلات می افزاییم. حالا هسته آلبالوها را جدا نموده و به کاسه می افزاییم.
مرحله هشتم
حالا مواد فیلینگ را به خوبی مخلوط نموده تا با هم ترکیب شوند و درون کیک می ریزیم، سپس روی آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم. در ادامه گنبد کیک را روی کیک گذاشته و به سراغ درست کردن مایه گلیز می رویم.
مرحله نهم
برای این منظور شکلات دارک را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب گردد، سپس روغن هسته انگور را به کاسه حاوی شکلات آب شده اضافه نموده و به خوبی هم می زنیم. حالا بادام خرد شده را به کاسه می افزاییم.
مرحله دهم
در این مرحله مایه گلیز را مخلوط نموده و به صورت پخش روی کیک می ریزیم تا سطح کیک را کاملا کاور کند. حالا اجازه می دهیم کیک به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال استراحت کند، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین