فوق لیسانسه ها؛ سریالی که برای خنده باج نداد

به گزارش وبلاگ آریابلاگ، عزت الله مهرآوران بازیگر سریال تلویزیونی فوق لیسانسه ها همزمان با پخش آخرین قسمت از فصل سوم سریال، دو شرط اصلی ادامه این مجموعه برای فصل های بعد را کشش داستان و خواست مخاطبان عنوان نمود.

فوق لیسانسه ها؛ سریالی که برای خنده باج نداد

به گزارش گروه رسانه های وبلاگ آریابلاگ، عزت الله مهراوران در گفتگو با مهر، درباره بازخوردهای سریال فوق لیسانسه ها که شب گذشته قسمت آخر آن از شبکه سه سیما پخش شد، بیان نمود: بازخوردها در مجموع خوب بود. در عین حال هم ما انتظار نداشتیم همه کامنت ها خوب باشد. به هرحال برخی یک سریال را دوست دارند و برخی هم بدشان می آید .

وی اضافه کرد: بودند کسانی که از سریال خوب می گفتند حتی اگر هم بابت رودربایستی بوده، اما برخی هم بیان می کردند که دوست داشتند سریال قصه منسجم تری داشته باشد .

بازیگر سریال فوق لیسانسه ها با اشاره به ماهیت طنز این سریال اظهار کرد: سروش صحت کارگردان سریال، طنز آن را برمبنای اتفاق قرار داده بود که فضایی جدید داشت. مردم اگر عادت کنند به این نوع سریال ها و انتظار نداشته باشند که همیشه قصه و ساختار اثر، آنطور که به طور معمول فکر می کنند باشد، بیشتر با این نمونه آثار ارتباط می گیرند. در این سریال هم اندیشه و فکر نویی وجود داشت .

سروش صحت برای خنداندن مخاطب باج نداد

وی اضافه کرد: سروش صحت هم بیشتر دوست داشت این سریال در مقایسه با دیگر طنزها کار جدیدی باشد و برای خنداندن مخاطب باج نداد. به نظرم برای جاافتادن فضاهای جدید در طنز باید نوعی فرهنگسازی در مجموعه های طنز تلویزیونی انجام شود تا مردم باور کنند که به نوعی دیگر هم می توان فکر کرد و خندید و سرگرمی داشت .

برای جاافتادن فضاهای جدید در طنز باید نوعی فرهنگسازی در مجموعه های طنز تلویزیونی انجام شود تا مردم باور کنند که به نوعی دیگر هم می توان فکر کرد و خندید و سرگرمی داشت

بازیگر سریال خروس با اشاره به فضای تکراری سریال های طنز گفت: من سال هاست این فضای تکراری را می بینم، ما به دلیل اینکه تنوعی در زندگی نداریم و مثل یکدیگر هستیم، همه شکل هم فکر می کنیم و همه هم دوست داریم مثل هم بخندیم .

مهرآوران تلویزیون را هم در نبود طنزهای نو مقصر دانست و بیان نمود: سیاستگذاران باید کاری کنند که مردم به سوی چیزی بیایند که در آن ابتکار و بداعتی به خرج رفته است و این اتفاق فقط از طریق هنرمندان رخ می دهد. من فکر می کنم سروش صحت این توانایی را دارد که طنزی صیقل داده ارایه کند تا بیننده را اول به فکر وادارد و بعد سرگرمش کند. یک نکته هم هست که مردم به تدریج به ذائقه های جدید و فضاهای تازه عادت می کنند .

فوق لیسانسه ها و یک ریسک فانتزی!

وی درباره ریسک برخی از فضاهای فانتزی در سریال نیز بیان نمود: وقتی نویسنده ای مثل ایمان صفایی و کارگردانی مانند سروش صحت امضایشان پای کار است، به هنرپیشه اطمینان می دهد. از طرفی کارگردان اجازه می داد ما راحت بازی کنیم و ترس و نگرانی کمتری داشتیم .

اگر قصه تنوع و کشش داشته باشد تا دکترا هم می توان پیش رفت اما همانطور که گفته شد باید مردم بخواهند و نه اینکه صرفا سریال را ادامه دهیم

مهراوران درباره ادامه سریال یادآور شد: ما باید مقبول و محبوب مردم قرار بگیریم تا بتوانیم سریال را ادامه بدهیم. اگر قصه تنوع و کشش داشته باشد تا دکترا هم می توان پیش رفت اما همانطور که گفته شد باید مردم بخواهند و نه اینکه صرفا سریال را ادامه دهیم .

بازیگر سریال هیولا در ادامه درباره سختی های کار در سریال فوق لیسانسه ها نیز بیان نمود: سختی این سریال این بود که نمی خواستیم تکرار شویم و باید دقت می کردیم که آنچه بازی می کنیم، از گفتار و لباس پوشیدن و اکت و... تکراری نباشد .

واقعیت هایی که با تلخی زیاد تبدیل به طنز می شود!

وی درباره شوخی های سریال نسبت به معضلات اجتماعی نیز گفت: باید باور کنیم کسانی که کار طنز می کنند نگاه تیزبین نسبت به وقایع دارند و این نگاه به دور از مسخره کردن است. مثلا ما نخواستیم معتادان را به سخره بگیریم و اتفاقا گاهی تکرار برخی از واقعیت هاست که به دلیل تلخی زیاد به طنز تبدیل می شود .

مهراوران در سرانجام درباره نقش خودش در این سریال و ازدواج در میانسالی نیز گفت: خیلی ها دوست دارند در این سن و سال ازدواج کنند اما رسم و رسوم این اجازه را نمی دهد و نگاه طنز، بحران های سخت این ماجرا را اندکی کم می کند .

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "فوق لیسانسه ها؛ سریالی که برای خنده باج نداد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوق لیسانسه ها؛ سریالی که برای خنده باج نداد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید